از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر من یه جوان 33 ساله هستم که تا به الان چندین سال روزی 4 ساعت فوتسال حرفه ای هم انجام دادم. چندی پیش به خاطر مصرف یه نوع شربت مشکلات معده پیدا کردم که با جایگزین کردن قرص برطرف شد اما طی اون مدت چندین بار حوالی صبح قلبم درد میگرفت و خیلی وقتها احساس اینکه سوزنی داخل قلبم کرده باشند رو داشتم که البته بعد از برطرف شدن مشکلات معده این مشکلم تقریبا برطرف شد و الان بیست روزی میشه سراقم نیومده. اما برای معاینات ادواری شرکت به یه کلینیک مراجعه و پس از نوار قلب گفتند که باید پیش متخصص قلب برم که بیمارستان اتیه رفتم و انجا نوار دادم و سپس اکو گرفتن و گفتن احتمال سوراخ بودن وجود داره که به همین دلیل اکو مجدد گرفتن که با سرنگ یه نوعی سرم رو به داخل رگ هام فشار میدادن و اکو میگرفتن.
    بعد این قضیه گفتن باید اکو مری بگیرید چون قلبتون سوراخه و باید سایزش مشخص بشه.
    میخواستم بدونم ایا با وجود اینکه این بیماری مادرزادی هستش اصلا امکان داره کسی قلبش سوراخ باشه و تا سن من به مشکل نخوره و ایا ممکنه اصلا خطرناک باشه.
    ایا ممکنه اشتباه تشخیص داده باشن و نیاز هست مجددا اکو بگیرم. با توجه به اینکه دکترم فردی شناخته شده و فوق تخصص اکو هستن نظرتون چیه؟
    ممنون بخاطر سایت خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      به نظر همکاران عمل کنید
  • تصویر کاربر Solmaz سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۲۹ ساله هستم و دو ساله که منظم ورزش میکنم دو ماه قبل دچار تپش قلب شدم که برام تشخیص آریتمی دادن. اولش حس تپش تو گلوم زیاد بود مجبور میشدم هر ۶ ساعت نصف متورال مصرف کنم الان بهتدم و هر ۱۲ ساعت نصفشو میخورم دکترم گفته به تدریج باید فرص رو قطع کنم چون اکو قلبم سالم هست الان فقط اول صبح در چند ساعت اول که میخوام از حالت نشسته بلند شم چتا ضربان اضافی رو احساس میکنم دلیلش چیه؟ چرا فقط صبح ها این حس رو دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      نوع اریتمی باید مشخص باشد تا راهنمایی شوید
  • تصویر کاربر ناهید سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام. بیماری موروثی به نام کاردیو میو پاتی هایپر تروفیک دارم. قرار است باتری بگذارم. یکی از پزشکان SICD را تجویز کردند ولی پزشک دیگر ICD را تجویز کردند. البته از لاحط مالی هم مشکلی ندارم. ولی پزشک دوم می گویند هیچ فرقی ندارد فقط هطینه اضافی می دهید. در صورتی که پزشک اول می گویند قلب من نیاز به پیس نداره و از لحاط زیبایی برای یم خانم SICD بهتره همینطور از لحاظ کاهش احتمال عفونت.
    لطفا تفاوت این دو دستگا را از لحاط عملکردی برایم توضیح دهید. با تشکر ضمنا 48 ساله و خانم هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      در این ضمینه همکاران متخصص اریتمی بهتر شما را راهنمایی خواهند کرد به هر حال این دستگاه برای نجات شما در زمان اریتمی های خطرناک است و جان شما مهمتر است
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام همسر من یک دختر 30 ساله است که 10 سال پیش به خاطر وجودیک حفره کوچک در قلب عمل جراحی قلب باز انجام داده . با توجه به اینکه الان قصد بارداری داره آیا خطری متوجه میشه یانه ؟ واگر باردار بشه چه مراقبت هایی باید داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۱۱ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      چنانچه بسته شده باشد نحت نظر پزشک قلب و زنان مشکلی نخواهد بود
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد.پدر من ١٠روز پيش در بيمارستان مدرس تهران عمل قلب باز شديد.از بعد إز عمل تا كنون إسهال بسيار شديد دارند طوري كه با عِوَض كردن انتيبيوتيك هم مشكل حل نميشود.از طرفي الان إعلام ميكنن ايشان با ريسك متوسط ريه عمل شده و الان تازه اسكن كردن و ميگن پنوموني ريه داره.اگر راهنمايي كنيز ممنون ميشم.در ضمن جراح قلبشون حاتم انصاري گفتن كه وضعيت بيمار رو به بهبود!!!! و
    لازم به ذكر است اَي سي يؤ بسيار غير استرسل است.
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      به پزشک معالج مراجعه کنید چنانچه لازم بدانند بستری خواهید شد
  • تصویر کاربر m.n شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید
    اگر فردی به طور مادرزادی دو حفره در قلبش وجود داشته یکی از انها به مرور بسته و دیگری رشد کرده باشد و فرد در 20 سالگی برای رفع این مشکل عمل باز انجام داده باشد امکان وجود مشکل در اینده برای این شخص وجود دارد ؟
    امکان دارد این حفره دوباره ایجاد شود یا بعد از عمل بطور کامل رفع میشود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      چنانچه پس از جراحی اکو کاردیوگرافی نشان دهد که این حفره بسته شده است احتمال مشکلات از این بابت کم است
  • تصویر کاربر الهه شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید، آقای دکتر، رسانه‌ای من بیش از حد بزرگ شدند و امروز به متخصص زیبایی رفتم تا دارو بدهد چربی های ران رو اب کنه، گفت با متخصص قلب وعروق صحبت کنید، می خواستم بپرسم آیا چاق شدن رانها با بیماری قلبی و عروقی رابطه دارند، ودارای چه علائمی هستند، ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      ایشان احتمالا به جهت تحویز داروها مشاوره خواسته اند
  • تصویر کاربر علی شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    ۳۵ سال سن دارم.آزمایش نشون داده بطن راست قلبم سوراخ شده و بطن راست قلبم بزرگ شده. و فشار ریویم هم بالاست. و میگن عفونت ریوی هم داری. با عمل باز شانس بهبودیم چقدره؟ خیلی استرس دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      اگر بیمارس مادرزادی باشد حتما سوراخ بزرگی نبوده است
      در باره فشارشریان ریوی باید دانست تا چه حد مسیر عبور خون را تغییر داده تا راجع به نتیجه عمل اظهار نظر کرد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام،ادب و احترام خدمت شما
    من مبتلا به لوپوس+پیوندکلیه میباشم و اکنون مبتلا به«آنوریسم شدید ریشه آئورت+نارسایی دریچه» میباشم و عمل «بنتال» برای من پیشنهاد داده‌اند.
    آیا این عمل برای من با BUN بالای۲۵ و Cr بالای ۲.۵ و سابقه لوپوس(از سال۷۷) خطرناک است؟آیا ممکن است کلیه پیوندی‌ام را از دست بدهم؟و یا ممکن است زیر عمل جان بدهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده شنبه ۸ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      چنانچه نارسایی aorta شدید و قطر انوریسم زیاد باشد
      خطر ناشی از پارگی ان بیشتر است
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۶ دی ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و درو خدمت آقاي دكتر--مادر من 77 سال سن دارد-حدود 15 سال پيش هم سكته مغزي داشته كه تحت نظر ميباشد-مشكل ايشان در حال حاضر نوسان فشار خون هست كه روزي 3 عدد والسارتان 80 توسط دكتر مغز و اعصاب ايشان مصرف ميكند-فشار ايشان بعد اظهر به به بعد 16/10-19/10-15/9-16/9 اكوي قلب نيز گرفته شده كه مشكلي نداشته-دكتر ديگه رفتيم گفتند به جاي 3 عدد والسارتان 80 يك عدد آملوديپين مصرف كند يعني صبح و شب والسارتان ظهر آملوديپين-ميخواستم نظر شما رو بدونم-قرص هاي مصرفي ايشان----پروپانول 20-روزي 3 عدد---پرگابالين 75-3عدد-آسپرين-لورازپام-والسارتان 80-ناگفته نماند در مدت يك ماه پس از مراجه به چشم پزشكي جهت عمل آب مرواريد مشخص شد شبكبه خونريزي كرده كه ناشي از فشار خون بال بوده---ايشان ديابت ندارن--ممنون از كمك شما
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده پنجشنبه ۶ دی ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام
      بظور کلی کنترل فشار خون بالا امروزه به کمک دو یا سه داروی همزمان ولی با دوز کمتر توصیه میشود
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر کامران حسین زاده ، جراح قلب خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.