از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر فرانك یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    درود بر شما
    ميگو براي بيماراني كه عمل باز قلب انجام دادن مفيد هست ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام ودرود
      مطالعه خاصی در این خصوص ندیده ام
  • تصویر کاربر منصوری یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر/مادرم 70 سال سن دارد بدلیل عفونت ریه که فشار خون مادرم بالا رفته بود و بیمار انسولینی هم هست.در بیمارستان بستری شده دکتر ها دستگاه تخلیه عفونی براش گذاشتن از پریروز به صورت بی هوش روی تخت است و در ای سی یو بمدت 20 روز بستری است.گاهی چشم هایش را بازمیکند ولی بی حرکت و بدون صحبت است میخواستم بدونم این اثر دارو هست ومادر انشاالله سلامتیش رو بدست میاره؟ضمنا دکتر ها قبلا گفته بودن باید آنژیو بشه ولی انجام ندادیم لطفا جواب دهید
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      چنانچه عفونت در بدن منتشر شده باشد این بیهوشی ناشی از دارو نیست
      امیدوارم داروها اثر نماییند
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    بیمارما۶۴ سن دارد.آنژو جواب نداده..باید جراحی شود.پارسال سکته مغزی داشته قبل از آنژو سکته قلبی داشته..الانم آماده جراحی هستش درسی سی یو هستش..میخاستیم منتقل کنیم تهران..نمیدونیم چجوری پذیرش بگیریم..تورو خدا کمک کنید..
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      ساعات ویزیت بیماران و محل ان در سایت اینجانب هست
  • تصویر کاربر فرشاد جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 25 سالمه تحرک خیلی کمی دارم، یک ماه پیش خواستم شروع به دویدن کنم ک بعد از حدود 15 دقیقه قفسه سینه و قلبم درد گرفت وتا یک ماه به صورت دائمی و خفیف ادامه داشت. بعد از انجام اکوکاردیوگرافی(با تزریق کنتراست) توی شهرستان متوجه ASD شدم و منو به فوق تخصص قلب ارجاع دادن
    سوال بنده اینه که آیا توی این سن بنده درمان میشم یا خیر؟ با چه روشی؟
    چون اندازه این حفره هنوز معلوم نیست چه اندازه هایی نیاز به جراحی دارند؟
    یک اسفند ماه هم اعزام به خدمت (سرباز سالم) هستم. اون چی میشه؟
    تا به حال هیچ مشکلی هم نداشتم
    NO VSD
    EF55%
    BAV(?)
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      برای این سوراخ پس از انجام اکوی مری تصمیم گیری میشود
  • تصویر کاربر پریسا جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    دختره 6ساله سوراخ قلب دارد استان هرمزگان زندگی میکنیم ما دخترم را به بیمارستان شهید رجایی تهران بردیم و گفتند آنژیوگرافی باید بشه به نظر شما چکار باید کنیم و هیچ مشکلی تاحالا نداشته و عوارض بعد از آنژیوگرافی چیست
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      بهتر است انومالی های همراه بررسی شود
      بهترین راه انژیوگرافی است
      اکو کاردیوگرافی کمک کننده است
  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۰ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب
    بنده پارسال براثراسترس شدیدوناحیه ی قفسه سینههسمت چپ درد داشتم که به پشتم میزداکثراوقات این مشکل راداشتم یک ماه پروپرانول خوردم که بیتاثیربودرفتم دکترگوارش قرص امپرازول دادیکم بهترشدم وبعدش تاحدود۷-۸ ماه خوب بودم الان چندروزی است بعدیاقبل غذا احساس گرفتی درزیرسینه چپ دارم که باآب خوردن کمی بهترمیشه بنظرتون مشکل من چی میتونه باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده چهارشنبه ۱۰ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      اکو فرمایید چنانچه مشکلی نداشتید در خصوص قلب نگران نباشید
  • تصویر کاربر Amir سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من 15 سالمه و بطور اتفاقی اکو قلب کردم متوجه شدند ک مشکوک ب Asd هستم و قراره ب دکتر بروم خواستم بدونم دراین سن خود به خو بسته مشود؟ و اگر بزرگ بود بهترین روش درمان چیست و خیلی خطرناک است؟
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      ابتدا وجود ان باید اثبات سود
  • تصویر کاربر Yekta سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    افتادگی دریچه میترال قلب دارم علاوه بر اون خیلی دچار pvc میشم
    هفته بعد جراحی لاپاراسکوپی رحم دارم خواستم ببینم بیهوشی مشکلی ایجاد میکنه یا نه
    33 ساله ام.
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      پزشک بیهوشی شما مشاوره قلب خواهد داد
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب و احترام
    خدمت شما دکتر فقید جناب اقای حسین زاده
    عارضم که 36 سال سن دارم. مذکر و وزن 133 قد 180. دو بار در عمرم AF شدم که یکیش دیماه 91 و دومیش به فاصله شش ماه در تیرماه 92 رخ داد. از اون به بعد با بطور کامل کنار گذاشتن عوامل محرک که خودتان قید فرمودید خداروشکر دیگه af نشدم که بیش از 5 سال میشود. منهای مراتب از همان سال تا به امروز سوتالول 40 میلی گرم هر 24 ساعت در ظهر مصرف میکنم. (اول 80 بود هر 12 ساعت40 میلی ولی یکی دوسال است که عادتش دادم به همان روزی 40). اگر نخورم اقای دکتر تاثیرش رو بخوبی حس میکنم. پالسم در حالت استراحت 95 میشه و اگر تحرک کنم که خیلی بالامیره. فشار خونم هم بالا میره اگر نخورم. سوالم از حضورتان این هست که به عقیده شما این مصرف سوتالول را مفید میدونید؟ تا کی ادامه بدم و نگرانم که نکنه داره یه اثر تخریبی جبران ناپذیر روی قسمتی از قلبم میزاره. و دیگه اینکه اگر بنشینم در حالت (ببخشید) سرویس ایرانی و یکباره پاشم یهو تا 10 دقیقه پی وی سی ها میاد. یا اگه تند راه برم پی وی سی میاد تک و توک. اینها خطرناکه؟ خطر ایست قلبی یا امبولی؟ خیلی خیلی سپاسگذارم بابت پاسخگوییتون. و همچنین بابت زیاده نویسی عذرخواه و خجلم. امید به دیدارتان نیز دارم. ارادتمند شما احسان از اصفهان.
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      همه داردها عارضه دارند ولی سود انها در انتخاب صحیح بیش از ضرر است
      از تغییر وضع ناگهانی خودداری کنید
      pcc تا شش عدد در دقیقه ویا تک تک درمان نمی خواهد
  • تصویر کاربر محموديان سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخير
    رشته ورزشي بدنسازي
    مدت شش ماه هست دردي مزمن كه نه درد هست نه احساس بي دردي در زير سينه سمت چپ اذيتم ميكند متاسفانه كليه ازمايشهاي انجام شده رو دكتر مطالعه فرموده و هيچ مشكلي ندارم جز غلطت خونه كه ١٨/٢ بود با دوبار انجام عمل فست خونه به حدود ١٥ رسيده
    و دكتر داخلي عقيده بر درد معده يا گرفتگي عظلات سينه داشتن ولي هنگام گشنه بودن درد احساس اذيت در اين قسمت بيشتر ميشود و در حدود ده روز استفاده شير و عسل و كنجد بصورت ناشتا يا معده خالي التيام انجام ميگيرد ولي دوباره شروع ميشه
    با تجديد احترام
    ممنون از وقتي كه خواهيم گذاشت
    1. تصویر کاربر دکتر کامران حسین زاده سه شنبه ۹ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      دردهای قلبی عموما با فعالیت تشدید میشود
      حتما مسایل گوارشی را بررسی نمایید
      در ضمن هموگلوبین بالا علتش باید معلوم شود
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر کامران حسین زاده ، جراح قلب خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

1+